Conferinţa Internaţională de Siguranţă Rutieră
E-SigurantaRutiera,  Evenimente

E-sigurantaRutiera la Conferinţa Internaţională de Siguranţă Rutieră

În contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, Ministerul Transporturilor, în colaborare cu Consiliul European pentru Siguranţa Transporturilor – ETSC, a organizat în perioada 20-21 martie 2019, Conferinţa Internaţională de Siguranţă Rutieră, cu tema „Bune practici şi experiențe din cadrul proiectului PIN”, la Palatul Parlamentului, București.

Conferinta a fost organizata cu ajutorul Doamnei Adriana Kalapis, Director Direcţia Rutieră din Ministerul Transporturilor care a coordonat grupul de lucru din cadrul ministerului şi al Theodorei Calinescu, Project Manager, ETSC.

Conferinţa s-a încheiat cu un seminar de succes al Cartei Europene pentru Siguranţă Rutieră, cea mai mare platformă a societăţii civile pentru siguranţa rutieră, ce reuneşte diferiţi actori care şi-au asumat angajamente pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere. 

Proiectul E-SigurantaRutiera.ro reprezentat de cercetătorul George Ursachi, (ales ca fiind cel mai bun tânăr cercetător al anului 2018, în cadrul summitului miniştrilor Transporturilor de la Leipzig) a fost prezent in cadrul acestui eveniment.

George Ursachi a prezentat campania pe care E-SigurantaRutiera a iniţiat-o şi a punctat rolul cercetării în campaniile de siguranţă rutieră. „Siguranța pietonilor în vârstă şi rolul cercetării în campaniile de siguranță rutieră”

« 1 de 2 »

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.