boschecall

Eforturile soferilor vor fi la un nivel minim cu Dispozitivul Telematics eCall de la Bosch Dispozitive Conectate si Solutii. Acest dispozitiv inteligent de senzori este proiectat pentru detectarea accidentelor si analiza comportamentului de conducere. Punctul forte al acestui produs este ca acela ca se incadreaza intr-o priza de 12V a oricarei masini de pasageri.

boschecalldispozitivPrin folosirea dispozitivului soferii beneficiaza de cea mai buna tehnologie Bosch si de diferite functionalitati integrate intr-un dispozitiv mic. Ei pot alege intre urmatoarele optiuni:

– functionalitatea eCall si determinarea comportamentului de conducere
– functionalitate eCall
– determinarea comportamentului de conducere

Functionalitatea eCall:

Cresterea sigurantei soferului si ajuta la accelerarea asistentei rutiere cu functionalitatea serviciului eCall tehnologizat. Cu senzorul sau de accelerare integrat hiper-precis si microcontrolerul incorporat, sistemul eCall detecteaza gravitatea unei coliziuni. Avantajul? Ajutor rapid si profesional, ori de cate ori este necesar.

Comportamentul soferului la volan:

Ofera utilizatorilor o perspectiva mai buna asupra propriului comportament de conducere si, daca este necesar, sansa de a actiona asupra acestuia. TEP transmite date despre evenimentele de accelerare, franare si virare catre smartphone-ul soferului prin Bluetooth® si serveste ca ajutor informativ pentru imbunatatirea performantelor de conducere. In plus, ajuta la utilizarea mai multor servicii personalizate.

TEP BOSCH – timpul pentru mai multa siguranta.

Share: